Shhhh!!, que comencen els contes/ Shhhh!! que empiezan los cuentos

 El món de la infància està ple d’històries fantàstiques com bruixes, fades i dracs, i de contes d’animals, d’aventures, per anar a dormir, de por… Però, i la petita infància?. és cert, que cada vegada que paso per alguna llibreria infantil trobo alguna joia que no havia descobert o algún conte que s’havia retornat a editar pel gran èxit de vendes que havia tingut.
Molts pares, mares, avis, avies… expliquen, llegeixen contes als seus fills, nets, nebots… per compartir un temps únic sigui en el moment d’anar a dormir, o perque volen gaudir d’aquella historia tots dos.
Aleshores, els llibres son bons pels més petits?, i quan dic petits no em refereixo només aquells infants de dos/tres anys, sino que incloc els nens i nenes a partir de quatre mesos. Si!, i per què no? Molts d’aquests infants tan petits ja han escoltat la veu de la mare desde que estaven a la panxa, i després continuen responent a la veu, al tacte i a la mirada de l’adult que hi juga, li canta i l’explica contes.Contes Silenciosos son unes trobades de pares, mares, avis, avies… amb un petit entre els quatre mesos i els tres anys on compartirem un temps, un espai, i uns contes especialment triats per aquestes edats. On l’acompanyament de l’adult és primordial, ja que l’infant sent mitjançant els seus sentiments, i on les seves mirades i la seva escolta faran gaudir tant als dults com als infants. Em voleu acompanyar escoltant contes? www.lacasadepandorabcn.com  
El mundo de la infancia esta lleno de historias fantásticas de brujas, hadas y dragones, de cuentos de animales, de aventuras, para ir a dormir, de miedo… Pero ¿y la pequeña infancia?. Es cierto, que cada vez que paso por una librería infantil encuentro alguna joya que no haba descubierto o algún cuento que se ha vuelto a reeditar por el gran éxito de vendas que había tenido. Muchos padres, madres, abuelos, abuelas…. explican, leen cuentos a sus hijos, nietos, sobrinos… para compartir un tiempo único sea el momento de ir a dormir, o por que los dos quieren disfrutar de aquella historia. Entonces, ¿los libros son buenos para los pequeños?, y cuando digo pequeños no me refiero solo a los de dos/tres años, sino que incluyo a los niños y niñas a partir de cuatro meses. ¡Si!, ¿porque no?. Muchos de estos pequeños ya han escuchado la voz de la madre desde que estaban en la barriga, después continúan responiendo a la voz, al tacto y a la mirada del adulto que juega, le canta y le explica cuentos.

 Cuentos Silenciosos son unos encuentros de padres, madres, abuelos, abuelas… con un pequeño entre los cuatro y los tres años donde compartirán un tiempo, un espacio y unos cuentos especialmente elegidos para estas edades. Donde el acompañamiento del adulto primordial, ya que el niño siente a través de sus sentimientos, y donde sus miradas y su escucha harán disfrutar tanto a los adultos como a los pequeños. ¿Queréis acompañarme escuchando cuentos? www.lacasadepandorabcn.com

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili