Un conte per la Mercè/ Un cuento por la Mercè

El divendres anava passejant per les Rambles quan de sobte vaig sentir uns tambors anunciant el seguici Inagural de les Festes de la Mercè de Barcelona. Des del Palau de la Virreina van sortit els Cavallets cotoners fins als gegants, l’Áliga, el LLeó, la Mulassa…
Dins de la programació d’aquestes festes s’han fet activitats entorn als contes:
Des del dimarts 18 al divendres 21 a diferents biblioteques es va organitzar un Taller d’il·lustració: Un conte per a la Mercè.

 unconteperlamerce.blogspot.com. El dijous a la Biblioteca Poblenou, Manuel Arranz, va haver-hi una sessió de Sac de rondalles: gegants i dracs. A la Plaça de Catalunya (Mostra d’Associacions) el dissabte 24  a l’Àrea Fonts van gaudir d’un Conte medieval, Tallers i contacontes sobre el medi ambient.El dilluns 24 al Museu de la Música (Lepant, 150) a les 17 i 18 hi haurà una activitat per conmemorar els 50 anys de la mort d’Eduard Toldrà: Canta’m un contewww.museumusica.cat . I, a la Plaça de Catalunya (Mostra d’Associacions) a l’Àrea Fons Hi havia una vegada… Contes amb els cinc sentits.

 

El viernes iba paseando por las Rambles cuando de repente escuché unos tambores anunciando el cortejo Inagural de las Fiestas de la Mercè de Barcelona. Desde el Palau de la Virreina salieron los Cavallets cotoneros hasta los gigantes, el Águila, el León, la Mulassa…
Dentro de la programación de estas fiestas se han hecho actividades relacionades con los cuentos:
Desde el martes 18 al viernes 21 en diferentes bibliotecas se organizó un Taller de ilustración: Un cuento por la Mercè.
 unconteperlamerce.blogspot.com. El jueves en la Biblioteca Poblenou, Manuel Arranz,  hubo va una sesión de Sac de rondalles: gegants i dracs. En la Plaza de Cataluña (Mostra d’Associacions) el sábado 24  en el Àrea Fonts disfrutaron de un Cuento medieval, Talleres y cuentacuentos sobre el medio ambiente.El lunes 24 al Museu de la Música (Lepant, 150) a las 17 y 18 habrá una actividad para conmemorar los 50 años de la muerte de Eduard Toldrà: Canta’m un contewww.museumusica.bcn.cat Y, en la Plaza de Cataluña (Mostra d’Associacions) en el  Àrea Fons Hi havia una vegada… Contes amb els cinc sentits.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili