Weekend

El dia 5 de maig es va inaugurar l’exposició  de la il.lustradora Irene Fenollar.
L’exposició gira al voltant del tema del cap de setmana, Weekend. Com ens diu el propi catàleg:
Imprescindible descans setmanal. Millora l’humor i la salut del cos i de l’ànima. Temps lliure per a deixar fluir sensacions, assaborir els petits moments que ens fan somriure. Instants intensos que renoven l’energia i canvien la percepció de les coses. Un descans, un paisatge, un berenar, la companyia, un llibre, una migdiada, el passeig, el retrobament. pausa, reflexió i hobbies.
Podeu gaudir d’aquesta exposició fins al 12 de juliol al Palau Comtal de Cocentaina.

El dia 5 de Mayo se  inauguró la exposición  de la ilustradora Irene Fenollar.
La exposición gira en torno al tema del fin de semana, Weekend. Como nos dice el propio catálogo:
Imprescindible descanso semanal. Mejora el humor y la salud del cuerpo y del alma. Tiempo libre para dejar fluir sensaciones, saborear los pequeños momentos que nos hacen sonreir. Instantes intensos que renuevan la energía y cambian la percepción de las cosas. Un descanso, un paisaje, una merienda, la compañía, un libro, una siesta, el paseo, el encuentro. pausa, reflexión y hobbies.
Podéis disfrutar de esta  exposición hasta el 12 de Julio en el Palau Comtal de Cocentaina.

EXPOSICIÓ: UN MÓN DE CONTESUna altre exposició, però aquesta a Granollers és la que fa la Llibreria La Gralla. Des del 3 de maig fins al 3 de juny tot “Un món de contes” de Maria Ripol.

Otra exposición, pero esta en Granollers es la que hace la Llibreria La Gralla. Desde el 3 de Mayo hasta el 3 de Junio  “Un món de contes” de Maria Ripol.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili