Carnestoltes de Contes

El Carnestoltes ja ha arribat a la nostra  ciutat amb mùsica, disfresses i molt més…
I, també a la Biblioteca de l’Escola.

Aquests han estat els nostres llibres per aquest Carnaval:

El meu primer llibre del Carnestoltes

El meu primer llibre del Carnestoltes

Pol i Jana es disfressen a casa i pel camí cap l’escola troben molts infants que també van disfrassats. Tot junts fan una rua pel barri finalitzant la festa amb l’arribada del Carnestoltes.

Una història molt sencilla tant pel text com a les seves  il.lustraciones que apropen als més petits a la tradició del carnaval.

Sorpresa! Les disfresses
Sorpresa_Les_disfresses

Un llibre de cartró amb solapes de diferents formes i colors. Cada solapa amaga una fotografía d’un infant disfrassat amb una proposta de tocar alguna part de la foto que conté una textura. Al mateix temps es relaciona amb l’objecte il.lustrat a la part esquerra del conte.

Les disfresses del Tento

Les disfresses del Tento

Ens presenta una sèrie d’imatges relacionadas entre els objectes i les disfresses que el Tento va triant per disfrassar-se.

El carnaval de los animales

Un llibre fantàstic en quan al joc amb les imatges en les que els animals s’han de disfrassar obligatoriament per  asistir al Carnaval.

El carnaval de los animales

Les disfresses del senyor Coc

les disfresses del Sr. Coc

Un llibre amb solapes per disfrassar al señor Coc de pirata, de pallaso, cowboy … També pots combinar la roba i crear disfresses dsibaratades  ¡a veure com li queden!

Clip- clap

clip-clap

Pep y Mila tenen un munt de diferents disfresses. Obre i tanca les pàgines ajundant-los a buscar una disfressa per casdascú. quina t’agrada més?

Clip-clap 1

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: