Carta als Reis de l’Orient: llibres per passar-ho bé

Estimats Reis de l’Orient,

He decidit escribir-vos aquesta carta especial en la que no us demanaré cap superpoder extra, ni tampoc unes ales noves, ni una renovació de vareta màgica …Només vull LIBRES!!, però no quasevol llibre.

La meva maleta, ja de por si està força plena de Contes per volar amb la imaginació, històries que et trasporten a altres llocs, llibres per apendre, llibres per descobrir el món …

Però!, vull divertir-me amb els llibres: estar hores i hores seguint les lineas del seu camí, amagar-me dels monstres, fer una carrera per no arribar el primer, estar acompanyat a l’hora de dormir i … passar-ho bé.

Aquesta és la meva llista dels 6 llibres que m’agradaria que em portesiu:

ÓS, UN CAU!

La forma geomètrica del cercle representa al protagonista i els seus acompanyants d’aquesta història explicada en formes, colors i sons. El petit lector acompanya a l’ós en el seu viatge a la recerca del seu cau seguint les línies que sorgeixen de cada animal que troben pel camí. VIGILA! cautela! no caiguis en cap forat. 

¡NO!

Aquesta és la història d’un gos adorable que no dubta ni un moment a ajudar a tothom en allò que necessitin. El creu que és un bon gos, i a més està convençut que la seva família li vol tant que per això li criden pel seu nom ¡NO!. Però, resulta que en su corretja posa un altre nom, penseu que el seu nom veritable és ¡NO!?

Per amagar-se d’un monstre

Els monstres!, qui de vosaltres quan escolta la paraula Monstrues no us heu amagat?. Però, digue-me: el vostre amagatall era un lloc segur?. Ara, podeu tenir a les vostres mans un munt de recursos sobre com amagar-se i d’aquellas maniobres de distracció que són eficaces. Com, us estareu preguntant? El secret de tot està amagat en aquest llibre. 

Gustavo Roldán

Ojos de lobo

A vegades quan arriba l’hora d’anar a dormir molts infants tenen por a la foscor com li passa a l’Arián. Claro! que el nostre protagonista ho soluciona ràpid, primer es posa a jugar amb els seus ninos, i després per sentir-se més acompanyat crida a tohom: a la mare, al pare… Quan tots son al seu costat ell es dorm.

El señor Bruuum


Etienne Gerin

El señor Bruuum és un llibre en el que la seva estètica basada en el movimient poètic i futurista de la velocitat està totalment lligat a la vida que porta el protagonista. I, és que el señor Bruuum sempre arriba el primer quan es tracta de fer una carrera encara que no mengi, no parli amb ningú, ni dormi … 

Arribar el primer és el seu objectiu, tot i que en té un inconvenient: sempre està sol.  A partir d’aquest fet, el nostre pilot descobreix que anar a més poc a poc i parar-se le permet descobrir i gaudir del camí. 

¿Donde están mis gafas?

María Pascual

Alguna vegada has perdut el teu conte preferit?, el teu ós de dormir?, el teu xumet? … i per més que ho buscabes no ho trobabes. Doncs, aquesta és la història del nostre protagonista! que ha perdut les seves ulleres. Les busca pertot arreu i entre tots els seus objectes, però on son les seves ulleres? sota el llit? a la boca de la seva mascota? Aquest home, per més que les busca no s’adona que no les ha perdut, i que les té davant dels nasos. 

Enten que aneu molt carregats, així que em conformo amb un d’ells. Si per algun motiu no els trobeu sempre podreu contactar amb la seva editorial: Thule edicions   http://www.thuleediciones.com/#/
que estarà encantada d’ajudar-vos.

Un petó alado del Hada Lili

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: