Chatbook: Qué libro te comerías

En l’últim dia d’abril Jerby Javy tenia molta gana!!. Gana de paraules, texts, il.lustracions, definiccions … GANA DE LLIBRES!. Sense pensar-ho dues vegades va trucar a Lili Maleta per fer un aperitiu abans de sopar. 

En el Bosque Imaginado tot estava preparat: una gran sala decorada amb diferents llums, cadires, sofàs, catifes, coixins per que els assistents estiguessin còmodes i puguessin degustar les propostes de llibres que traien.

El banquet Qué libro te comerías va començar amb un entrant pensat per potenciar la creativitat, per CREAR a partir d’unes “instruccions” que les pots aplicar segons els teus interessos personals. Cada pàgina conté una proposta oberta a la teva interpretació personal, no hi ha ordre, el lector decideix. 

El primer plat el va aportar Jerby Javi amb un llibre per adults de l’autor Álex Rovira bastant sucós per alguns personatges dels contes infantils però que actuen de forma diferent. 

 El segon plat Las frases de 4 palabras que si debes decir per CREER i potenciar tot el nostre potencial, ens el va presentar visualment Jervy Javy en el que havia col.laborat aportant la seva imaginació.

I, per suposat va arribar el postre dolç extret de la biblioteca personal de Alfonso ens va omplir el paladar amb receptes per a ser Feliços de Elsa Punset

Per finalitzar aquesta devoració de llibres, la cirereta del pastís La felicidad y los demonios, un conte molt especial del meu #Ratonet.

Sense adornar-nos van arribar les nou de la nit, les llums de la sala es van apagar i els assistens van regresar als seus móns humans. Nosaltres les Fades en un plis plas!! vam recogir tot amb les nostres vartes y ens van anar a descansar sota la llum dels estels.

I, en aquell moment, de nou van veure al nostre protagonista d’aquest event l’Enric s’havia colat al nostre Bosque Imaginado gairebé sense veure-ho. 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: