Contes al BAF15

Amb la maleta carregada de contes, les titelles de la Lili, amb un munt de contes per compartir i molta il.lusió vaig arribar aquest dissabte al #BAF15 on organitzaven Bloggersandfamily.

De seguida que vaig entrar per les portes, vaig tenir la sensació de que seria un dia especial, d’aquells que després guardes per sempre. I, no em vaig equivocar.

Espaci-contes

L’espai dels contesc al BAF15

I, en aquest espai van arribar els primers infants amb els que ens vam anar d’excursió: “Vamos a cazar un oso”, amb el que les seves mirades estaven obertes perplexes del que passaria si trobessim l’ós.

Una mica abans de fer el descans per anar a dinar, van arribar un petit grup de mares amb les que vam estar compartint petits tressors de contes de textures, de llibre-joc com “Juego de espejos”, i els llibres encadenats del “Veo, veo”.

Compartint contes

Compartint contes

El CREC es va omplir de families que xerraven ente elles, de bloggers que assistien a xerrades com les Viviendo con peques.
De nens i nenes repartits pels diferents tallers organitzats per Just for you Kids i per Scrapshu, de petits que quan escoltaven cançons s’apropaven timidament a conéixer a la Lili.

Escoltant contes

Una sessió de màgia amb “Abracadabra”

Aquest ha estat el meu primer BAF, ple d’emocions, de familes, d’infants i de moltes ganes de tornar la propera edició amb la meva maleta de nou plena de contes.

BAD15

Jo vaig al BAF

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: