Contes en família

El món de la infància està ple de petites exploracions, d’aventures inimaginables i de moltes emocions. De vegades, els adults ens pregunten com podem ajudar als nostres fills  a gestionar les seves emocions, a conèixer, a descobrir i compartir-les.

Des de la meva experiència professional, us puc comentar que la meva eina principal són els contes, doncs amb ells coneixeren històries fantàstiques en les que seràn els seus protagonistes, i amb elles creixeràn.

Generació rere generació els contes i les familíes han estat units, moltes avies han explicat una història que fins l’actualitat es continua escoltant, i molts pares comparteixen amb els seus fills un petit temps per llegir un conte.

Tenint present que la família és l’eix principal de l’educació dels fills i que els contes ens poden ajudar en aquest camí l’Associació Girallunes i La maleta de la Lili, organitzen un Taller de Contes en família.

Taller de Contes

El Taller de Contes en família, són unes trobades de pares, mares, avis, avies … amb un petit entre els cinc mesos i els sis anys. Un espaci per tractar les emocions, on l’acompanyament de l’adult és primordial, ja que l’infant sent a través de ell les seves emocions, i on les mirades i l’escolta faràn gaudir tan els adults com als petits.

Us convidem a compartir amb nosaltres aquesta primera trobada, que farem el dissabte 5 d’octubre a les 11h, i que els contes us emocionin tan com als vostres fills.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: