Contes et gribouilles

Contes et gribouilles

Montolieu és un poble molt peculiar per que conta amb un total de vint llibreries, algunes amb les seves portes vermelles, altres amb els llibres exposats al carrer dins d’un calix, i, entre elles es trova Contes et gribouilles.

Marie és l’ànima d’aquest projecte que va iniciar al 2014, després de realitzar una gira per França i moltes experiències dins de la cadena dels llibres (publicació, distribució, llibreria), decideix llançar una llibreria móvil que es desplaça pels mercats a les festes populars dels pobles portant una gran diversitat de producció editorial: conytes, llibres d’imatges, àlbumns, primeres lectures, romances per adolescents, romances gràfics, llibres-audio…

El seu petit local a la localitat de Montelieu combina a la perfecció l’amor per la Literatura Infantil i Juvenil amb la seva vida familiar i personal. Una petita porta zona quan s’obra i les tevés passes et guien descobrint un espai on els contes pels més etits conviuen amb la perfecció amb els àlbumns il.lustrats; les noveles grafiques i els llibres-audi.

Contes et gribouilles

A mesura que et vas centrant, la teva mirada s’apropa a àlbumns que mai havia vist, a contes que no et canses de llegar, d’explicar o de mirar, als petits pop-ups que descobreixen móns nous.

Contes et gribouilles

Contes et gribouilles

Marie, t’ofereix calma amb una tassa de té per acompayar les teves seleccions de llibres i contes, que es fa dificil uentos, per la seva gran qualitat i varietat. Finalment, em vaig decidir i vaig acavar portant-me cinc títuls en francés però que no tenen text. Cinc llibres per conèixe’ls poc a poc al meu blog amb una tassa de té.

Contes et gribouilles

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: