Danny, the Champion of the World

Danny, el campeón del mundo

Novel.la original: “Danny, the Champion of the World” publicada per Roald Dahl en 1970
La història: Danny, a diferència de molts dels protagonistes dels llibres de Dahl que són orfes, té pare però no  mare. El seu pare atén una benzinera i tots dos viuen a una caravana però són feliços i totes les nits abans de dormir-se Danny es veu reconfortat per les narracions que el seu pare li fa de contes i llegendes.

Un dia, després d’una d’aquelles històries nocturnes, no es va adormir i va decidir aixecar-se en busca del seu pare, descobrint amb sorpressa que es dedicava a la caça  furtiva de faisanes a les terres d’un hacendado.
A Danny li va agradar la idea i, amb el seu pare, es fa  campió del món de caça de faisanes fent servir mètodes a cada qual més ingeniós.

L’adaptació: Existeix una adaptació cinematogràfica de 1989 protagonitzada per Jeremy Irons com el pare de Danny. En aquesta versió, que porta el nom de William Smith i l’acció de la pel.licula transcorre al 1955, en comparació amb  del lllibre original del 1970 . Apart d’aquests canvis, la pel.licula segueix de prop la trama del llibre.

Danny, the Chamìon of the World

https://plumaespadayvarita.wordpress.com

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: