El Sueño del Caracol

Aquest cap de setmana al Bosque Imaginado ens ho hem passat reaprenent un joc, i que molts de vosaltres coneixeu les seves regles.

Tot va començar el dissabte en despuntar el sol, mentre passejàven prop del llaç blau que banya els punyols ens van adornar que un adult amb barba i una nena en pijama tenien davant dels seus nassos un tauler molt especial. El tauler era de forma quadrada però dins d’ell habitava un Caracol ple de diferents dibuixos numerats.

La petita agafava a les seves mans uns cubs amb queña cogía en sus manos unos cubos con números, els agitava dins de les seves petites mans i els llançava sobre el tauler obrint els seus ulls per veure el resultat. Després,
comptava i movia un petit cercle de color fins a arribar a un dibuix.

Sense pensar-ho dues vegades, ens acostem i els preguntem Què feu?. Irene, ens miro com si hagués vist abans a les Fades i éssers màgics, i ens va dir: “Estem somiant”. La seva resposta tan plena d’imaginació no la vam poder resistir i li demanem que si podíem “Somiar amb ells”. Tot seguit, ja estàvem dins del joc que ens arrossegava ha viure tota una aventura.  

Ara, estàvem en un LABERINT amb una serp molt grossa i sortim corrent… però calia travessar un riu. Encara sort! que un malabarista ens va transportar amb la seva barca, amb tan mala sort que acabem en la CARCEL. De sobte!, en una avioneta ens escapem fins a arribar a “LA MEVA CASA”.

Però, aqui, hi havia un ESQUELET que cridava<<A LA SORTIDA>>. Finalment ens van anar corrent darrrere d’uns aneguets i arribema un estanc preciós, molt semblat al nostre llaç del Bosque Imaginado.

Amb un “DE OCA A OCA Y TIRO PORQUE ME TOCA“, Irene i el seu pare van tornar per la sendera del Bosque al mateix temps que s’escoltava: ¡PAPA, ÑAM, ÑAM, aqueesta tarda jugarem una altra vegada a la OCA?

Per a”somiar i jugar” amb històries com aquesta les Fades us recomanem un passeig per La Petite Librarie

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: