Els viatges dels Contes

Després de tres setmanes en les que els Contes a la Llibreria La Caníbal han estat els protagonistes amb les famílies participants, el Taller de Contes va finalitzar amb L’Univers familiar i els sentimients.

Durant aquest temps molts Contes  han sortit de la meva maleta, han estat explorats, cantats i altres van viatjar a les cases dels infants.

Aqui, us presento un resum d’aquest Contes afortunats que han viscut l’experiència de tornar  a ser tocats, mimats, llegits i explicats:

Gato que duerme, per jugar amb el ritme de les paraules conjuntament amb Cocodrilo

cançons, ritmes i poesiaEn la cuna había un gato,

en el gato un cascabel …

y en el cascabel del gato,

otro gato como él …

Nyam, Nyam, amb les seves imatges senzilles i una cancó que podeu descarregar fàcilment els vostres dinars no serán tan avorrits.

hàbits i límits

Aliu, Alau. Les primeres moxaines. Tot un recopilatori per jugar i cantar amb el vostres petits. Cada cancó està acompanyada de la seva lletra i d’una imatge que li correspon.

Aliu, Aliu, les primeres moxaines

El papá que tenía 1o hijos, ens presenta una història diferent en el que el seu Univers Familiar gira en torn a un pare amb els seus 10 fills extraordinaris i la seva gran aventura. Per gaudir-lo plenament amb els pares !!

Univers familiar i sentiments

I, amb aquest últim viatge els Contes també marxen de vacances per tornar de nou amb vosaltres a partir d’octubre en Tanta Inti i en la Llibreria Girafa Negra

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: