Hadas La celebración de las estaciones del año

Aquest matí m’he despertat amb els raigs del sol omplint decalidessa el #BosqueImaginado Els colors ha canviat, s’han tornat més càlids i petit rossinyol m’ha xiuxegar a l’oida l’arribada de la primavera.

<<APRENDED PRIMERO DE MEMORIA LA CANCIÓN. EN CADA PALABRA, UN TRINO. DE LA MANO, CON LA GRACIA DE LAS HADAS, CANTAREMOS BENDICIENDO ESTE LUGAR.>>

Tatiana. El sueño de una noche de verano, William Shakespeare

Hadas La celebración de las estaciones del año, obre les seves pàgines suaus i amb petites fades en tons pastel que acompanyen al lector pel seu trajecte d’aquest llibre ple de fantasia i imaginació.  

Bervelie Manson descriu amb les seves precioses il.lustraccions el nostre món, el de les Fades, omplint les pàgines del seu lloibre amb QUATRE celebracions: una per a cada estació:

Primavera

<<Hay hadas en el fondo de tu jardín! No está tan, tan lejos.>>

Rose Flyleman

El color groc presenta aquesta estació amb l’inici dels primers dies més càlids i llargs, els animals surten del seva llertagia i les papallones volen alegrent entre els colors blavosos, daurats i blancs que es barretgen amb les diferents flors que obren els seus pètals.

Verano

<<Baila, amiguita, amiguita brisa, abajo, entre los setos, y arriba, entre los árboles>>

Rose Fyleman

Un color rosat deixa pas al blau intens de les nits d’estiu plenes de cançons i de la llum d’una lluna que acompanya a les Fades en el ball del solstici de l’estiu.

Otoño

Arriben les primeres fulles caigudes al terra amb els seus colors daurats i ataronjats, l’aire comença a bufar acompanyat el festival de la collita.

<<¿Sabías que podían sentarse sobre los rayos de la luna, coger una estrellita para hacer un abanico, y ponerse a bailar flotando en el aire? Pues lo hacen>>

Rose Fyleman

Invierno

El fred se sent a la seva primera pàgina amb colors blaus clars sobre un blanc de gebre. Les fades es reunenixen per la nit amb un gran banquet sota la calidessa dels tons vermellosos.

<<Un hada fue al mercado y compró un vestido de invierno con telarañas cosido y forrado de vilano>>

Rose Fyleman

Arriba el final d’aquest màginfic lllibre amb el que podeu conèixer els noms de les flors i de les fades que ho habiten … però recordeu amigs lectors:

<<Buenas noches digo a todos. Si mis amigos soys, aplaudid.>> 

Duende. El sueño de una noche de verano, William Shaspere.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: