Histories en imatges

Les històries ens trasmeten paraules, son narrades en veu alta i moltes passen de generació en generació com un petit tresor. També, existeixen contes que no tenen paraules i que tan sols les seves imatges ens explica allò que està passant.

Però, a més a més, exiteixen petites histories projectades en diferents postals en les que totes elles tenen un tema en comú, i s’agrupen a una imatge concreta d’una marca de tabac seleccionada. D’aquesta barretja surten els Fanzines.

Fanzines

Cinc artistes s’agrupen i formen Virtual Room, derivat del projecte MAIL ART iniciat per Julian. I, en ell s’enviaven postals a sales d’exposicions, museus i cadascú dels altres artistes van participar i es van quedar dins del projecte formant un equip de treball i d’amistat.

Actualment, Virtual Room, està format per diferents artistes com pintores, il.lustradors, fotògrafes i son: Julian, Javiera, Sandra, Imma i Neus. Tots ells entenen el Fanzine com un objecte, en el que és tan important allò que hi ha dins com els detalls de l’exterior (colors, tipus de letra . . .).

Tot aquest equip va fer la presentació del seu quart nùmero de Fanzine IMBÉCIL, aquest divendres passat convidat a tots els col.laboradors, amics i persones interessades en la seva proposta i en conèixer el seu projecte artistic.

Equip de Virtual Romm

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: