I, després de Sant Jordi?

Al matí del dissabte la fatxana de la Casa Batlló va aparèixer engalanada amb roses solidaries que formen part de la campanya #MésQueUnaRosa, que culminará a peu de carrer amb la donació de 2016 roses a la Fundació Arrels.

Rosas en la Casa Batlló
 

 

 

 

Amb aquesta iniciativa que s’iniciava a les 9 del matí fins el diumenge 24 arribaba Sant Jordi a la ciutat de Barcelona, deixant les parades de llibres, autors i roses.

Sant Jordi

 

 

 

 

 

El sol va omplir els nostres carrers de persones que regalaven roses, llibres i petons. I, encara que algunes gotes de pluja van caure sobre nosaltres la festa continuava.

Al dia següent encara es podia veure la façana plena de roses, i Sant Jordi va calvalcar fins a Cornellà de Llobregat, on es celebrava La Jordiada.La Jordiada

Una festa que ocupa dos dies intensos amb parades llibres, roses, tallers i diferent entitats de la localitat com la Xarxa de Biblioteques de Cornellà
La Jordiada

 

 

 

 

 

La Jordiada

La Jordiada

I, per suposat tot elParc de Can Mercader estava ple de dracs verds, grans i ferotges. Dracs amb els el valent cavaller es va batir salvant a la princessa.
La Jordiada

 

La Jordiada

En aquell combat d’espasa i foc , Sant Jordi va perdre la seva armadura i ajuda va demanar, a la que els més petits van respondre cobrint el seu cos amb petits dibuixos.

La JordiadaSant Jordi

 

 

 

 

 

 

 

 

Sant Jordi ja s’ acomiadat d’aquest mes d’abril amb lectures per descobrir Llibres Infantils

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: