James and the Giant Peach

James and the Giant Peach

Novela original: “James y el melocotón gigante” (James and theGiantPeach), publicat al 1961.

La historia: La feliç vida de James a un poble de la costa es veu interrompuda per la inesperada mort dels seus pares. A partir d’aquell moment, James es veu obligat a viure amb les seves dues tietes solteres i horribles, que el tracten malament …. Quan James deixa caure al terra una bossa plena de llengues de cocodril, un préssec comença a creixar de forma sorprenent.

Al introduir-se en ell, James descobreix el món màgic que hi ha dins del seu interior: un grup d’insectes amb aspecte de persona, com l’indiscret centpeus, la maternal marieta, la savia llagosta i la coqueta aranya. Aqui s’inicia el seu viatge mitjaçant l’Oceà Atlantic, convirtint-se en la major aventura de la seva vida.

L’adaptació: La pel.licula de 1996 va ser dirigida per Henry Selick (‘Pesadilla antes de Navidad‘, ‘Los mundos de Coraline‘), barrejant l’acció real amb diverses técniques d’animació com el stop-motion. Encara que pels nens actuals pot ser, és tot un repte una adaptació com aquesta, segur que aviat s’acostumaràn a la seva estètica i se sentirán atrets pels peculiars personatges.

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: