La Boutique del Cuento

La Boutique del Cuento, està  situada a la meva ciutat natal: Valladolid. Valladolid, és una ciutat freda a l’hivern i molt calurosa a l’estiu. Però, no te’n vagis de la ciutat sense escalfar-te o refrescar-te dins d’una de les seves llibreries especialitades.

De seguida que t’apropes i veus el seu aparador petit però ple de llibres fantàstics que et criden, que et conviden a passar al seu món de fantasia.

A La Boutique del Cuento pots trobar jocs, desplegables,llibre titella, àlbumns, i sobre tot molts pups-pups. Si necessites un conte pels més petits, a l’entrada trobaràs un bressol ple de moltes possibilitats.

Si, la teva bùsqueda és per fer un regal especial deixat seduir-te pels seus llibres pups-pups com La princesa y el guisante, pels seus àlbumns il.lustrats com El herbolario de las Hadas, per aquells llibres que són imprescindibles de Gianni Rodari.

Una llibreria plena d’encant, amb racons secrets, com el petit jardí que acompanya a les fades; la casa de les nines, un mobla reformat i decorat per la seva filla Rosana.

Cada vegada visito aquesta llibreia no em puc anar amb les mans buides, sense portar-me alguns dels seus tressors. Els últims que he adquirit han estat “Juego de espejos” de Tullet i “¿Qué hace falta?” de Rodari.


I, digueu-me!, quins seràn els vostres tressors? 

 

La Boutique del Cuento

C/ Duque de Lerma,2

Valladolid

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: