La Girafa Negra

Aquest dissabte he vist una girafa!.

El més sorprendent d’aquesta girafa es que no és groga i marró, més bé tota ella és de color negre. I, a més a més, en comtes de viure a la selva ho fa a una Librería de Badalona.

librería la girafa negraQuan la vaig conèixer li vaig preguntar per què era negre, i em va explicar que als contes els personatges són imaginaris i fantàstics, i per tant ella va decidir desde molt petita que seria una Girafa Negra per poder formar part del món dels llibres.

De seguida em va convidar i conèixer casa seva. Primer de tot em va presentar a unes papallones verdes que revolotean per un espai acullidor en el que pots compartir un conte amb el teu petit.

la girafa negra

A mesura que passetjava per la seva casa vaig sentir les pessigolles a la meva pell que em feiem les papallones i que m’empenyaben a descobrir les diferents prestatgeries, amb una molt bona selecció de llibres, que van dels primers Llibres fins les propostes per Primària.

la girafa negra (2)

la girafa negra (3)

Al centre destaquen dues taules grands plenes de llibres expectaculars, una amb contes i histories infantils i l’altra de literatura juvenil.

la girafa negra (5)

la girafa negra (4)

La Girafa Negra cura amb molt d’afecte tot el seu espai amb detalls fantàstics com la Capucheta, l’avia i el llob que t’obserben desde les alçades. Altres són suaus per acaronar-te l’ànima com les mantetes i els llibres de teixit.

la girafa negra (1)

la girafa negra (7)

 

Una de les seves coses més sorprendent va ser descubrir que a casa seva els adults també contem dins del seu món, com paresen su mundo, seamos padres, madres, abuelas … Que tenen una secció amb llibres per jugar, per pensar i per pares, o simplement adults apasionats de la literatura.

la girafa negra (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

la girafa negra (9)

 

 

 

 

 

La Girafa Negra, s’acomiada dirigint la meva mirada cap l’entrada on ella està sempre majestuosa amb els eu cap ben alt esperant la vostra visita a una “Selva plena de contes i llibres”

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: