La ninfa de porcelana

La ninfa de porcelana

La ninfa de porcelana”. Fa uns mesos va arribar a la meva vida com un regal per omplir els meus moments de llum i color. A l’instant vaig llegar la historia gris de don Cornelio passant les seves pàgines poc a poc mentres unes ganes bojes inundaven el meu cor i el meu cap per començar a canviar la seva vida amb els meus colors.

Els meus retoladors, dacs i llapissos de colors han donant color a les seves sis primeres pàgines, i encara continuo omplint aquesta historia d’un home que tenia una vida ordinaria amb una feina monòtona sense cap perspectiva de poder canviar. Però, la vida et dona sorpresas magnifiques quan penses que tot continuarà igual … I, un dia! don Cornelio coneix a una ninfa màgica:Fantasía.

A partir d’aquell moment la seva vida dona un gir espectacular, de sobte! es vesteix amb roba de colors, obre la finestra de la seva oficina per tal de que passin els raigs del sol i pren la decisió més importante de la seva vida: fer allò que realment desitga.

La seva autora Isabel Allende, coneguda per “La casa de los espíritus” ens sorpren amb els seu primer llibre de colorear i pensant per tal de que tothom ho gaudeixi.

Ana de Lima amb el seu traç fi i el seu encantador estil ens trasporta a escenaris emotius fantàstics i onirics on la naturalessa és la gran protagonista.

Us convido a llegir:

A pintar la vida de don Cornelio i la vostra amb colors:

I, a escoltar-la de la veu d’Isabel Allende:

La ninfa de porcelana

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: