Lilliput

Temps enrere en #IslaImaginada van viure uns èssers petits, gairebé tan diminuts que si no caminaves amb cura desapareixien!!. Quan #IslaImaginada va desapearèixer van tenir que empendre un gran viatge ple d’emocions, perills, camins sense descobrir fins arribar al  #BosqueImaginado

En aquell viatge alguns d’ells van decidir quedar-se al nostre món, a un lloc en el qual l’amor pels llibres es sentís des que obrisis les seves portes, i així van arribar a Lilliput 

Lilliput, és “un pais de gent petita però molt vàlida que vincula figura dels infants a la literatura”. Aquest projecte s’inicia al 2015 després de passar quinze anys a la mateixa escola, i amb unes energies d’encomanar la cura, l’estimació pels llibres.

Núria (propietaria)

Situada en un carrer pels vianants de Cerdanyola del Vallès pels quals pots passejar tranquil.lament fins que arribes al seu aparador i et crida, et diu “vina, apropa’t i MIRA!!”

Aquells èssers petits conviuen amb la gran elecció dels llibres, la decoració fantàstica que et porta a volar, i escolten sense que siguin vists pels infants i les seves familíes quan venen a escoltara un conte, a triar un llibre.

Si passes per Lilliput no deixis l’oportunitat de deixar-te seduir i portar-te un trosset de la seva ànima a casa teva.

Abrir vuestros corazones para amar la literatura infantil y juvenil

Ai!….quines ganes tinc de volar un dia d’aquesta primavera cap a Lilliput per trobar-me amb aquests petits èssers i amb un món ple d’històries m’acompanyeu?

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: