L’increïble nen menjallibres

Aquesta tarda estava pasejant pel Bosque Imaginado, quan de sobte darrera d’un arbre he trobat a una criatura extranya. I, dic, estranya perquè no tenia les orelles punxegudes com els follets, ni ales com les Fades, ni foc com els dracs.

Només a les seves mans petites i delicades hi tenia un llibre de color marró. Semblava un llibre sense cap importància per ell ja que se lo estaba MENJANT A BOCADES!! .

Em vaig apropar poc a poc, no volia que marxés sense conèixer el nostre Bosque, i quan em va veure amb les meves petites ales va posar la seva mirada sobre mi una mil.lèsima de segon i va continuar devorant el llibre.

Al finalitzar l’ùltim mos em va preguntar si allí havien més llibres. L’Enric, el protagonista d’aquesta història havia descobert que a mesura que menjava lletres, paraules,llibres, enciclopèdies… tots els coneixements passaven al seu cervell de forma inmediata. Pensant que així seria el nen més intel.ligent del món.

Li vaig suggerir que m’acompanyés a conèixer el Bosque Imaginado i la nostra Biblioteca plena de contes, relats, llegendes, diccionaris i una llarag llista d everitables tressors literaris. L’Enric estava entusiasmat amb la idea i a mesura que arribàvem es va començar a sentir malament, li feia mal la panxa: tènia una indigestió de LLIBRES!!.

Imagen de Pinterest

En arribar a la nostra Biblioteca Imaginada li vaig convidara a descansar i a descobrir que hi havia una altra forma de poder arribar a ser un nen intel.ligent. Era muy fàcil, tan sols havia de triar un llibre, obrir-lo i començar a llegir, descobrint que li encantava. 

La visita d’Enric finalitzo amb un fins aviat!!, suggerit-me de fer un ChatBook en el qual les persones que participessin comentessin Quin llibre es menjarien? .

Esteu atents al Facebook!. Esteu convidats! L’Enric i les Fades us esperem. 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: