MÉS!! Contes de Pati

La proposta Cuentos de Patio icomença el seu camí amb un dels experiments realizats pel meu petit #Ratonet, inseparable en aquestes xarxes socials enmles que les Fades moltes vegades navegem sense destí.

La seva proposta la veig llegir, la vaig tornar a llegir i regellir buscant al meu cor quelcom element per utilitzar amb la meva vareta màgica i llavors em vaig recordar d’aquesta cançó:

El patio de mi casa

El patio de mi casa  
es particular. 
Cuando llueve se moja 
como los demás.

Agáchate, 
y vuélvete a agachar, 
que los agachaditos 
no saben bailar. 

Hache, i jota, ka 
ele, elle, eme, a, 
que si tú no me quieres 
otro amante me querrá.

Hache, i jota, ka 
ele, elle, eme, o, 
que si tú no me quieres 
otro amante tendré yo.

Chocolate, molinillo 
corre corre, que te pillo 
A estirar, a estirar 
que el demonio va a pasar.

Quan era un Hada petita no em cansava de cantar i jugar amb aquesta cançó al #patiescolar, ha fet possible treure’m de l’atordiment que porto damunt i connectar amb algunes propostes realitzades i que podem potenciar la imaginació.

CONTE IL.LUSTRAT. Una colaboració a un #pati d’un Centro Cívic amb la Llibreria Horitzons.Un #conte sobre el mar és dibuixat per la il.lustradora Núria Pau

PRELIBRI I. Una proposta a la terraza de la Biblioteca Mestre Martí Tauler (Rubí) en la que les famílies amb els seus petits descobrien els contes de les capses relacionant-se amb els colors: blanc, negre, verd, blau i divers.

MÉS!! Contes de Pati té alguns suggeriments amagats sota els arrels dels arbres de #Isla Imaginada esperant a que arribi la primavera i siguin regades amb gotes de imaginació.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: