Olleke

Brujas és una ciutat encantada, en torn a ella hi han dues llegendes que es xiuxiurrejar mentres passetges pels seus Canals i veus als cisnes blancs, alts i esbelts com les torres de puntes de la ciutat.

En aquesta ciutat belga, i no a una altra et trobarés amb una llibreria encantada, plena de màgia per totes parts. El seu nom Olleke no té res d’espeial, però de seguida que veus el seu aparador quelcom et duc a passar. M’acompanyeu?

Olleke

Aqui, darrera de les seves portes blaves, hauràs de mirar amunt per veure quina carta de Harry Potter ha arribat fa poc, si aquesta és important, si porta un misssatge secret…

Las cartas

Tota la llibreria evoca al món del nen amb la cicatriu al fron, aquell que es va enfrentar i derrotar a Voldemort. Repasa les seves prestatgeries i decideix que necessites: varetes màgiques per les tevés clases d’embruix, llibres especilitzats en temàtiques concretes, bufandes per combatir el fred de l’hivern.

Varitas mágicas

 

Libros especializados

Libros especializados

 

Bufandas para el frío

Bufandas para el frío

Harry Potter, Hermione i Dobby volen cap noves aventures. Recorda que per viure’ls com ells només has de visitar Olleke on Olivier, el seu propietari, omple amb detalls cada racó d’aquesta llibreria: llibres carrusel amb els contes clàssics publicats per Santoro; especials d’Alicia, Juego de Tronos, El Señor de los Anillos i de La guerra de las Galaxias viuen conjuntament amb tots els accesoris que et puguis imaginar del món de Howarts, per tal de que tu només hagis de decidir que et portes per la teva propia aventura.

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: