Per què?

 

Per què? és l’exposició vigent al Palau Robert de Barcelona que finalitzarà el 24 de setembre. Un recorregut pels cinquanta anys de l’i.llustradora Carme Solé, en la que es destaquen onze llibres seleccionats i la seva defensa pels drests dels infants.

Des d’aquest blog us convido a passetjar-us per alguns d’aquests llibres triats, a aturar-us als seus dibuixos, als seus detalls i colors per conèixer millor l’obra d’aquesta artista catalana.

La lluna d’en Joan, publicat al 1982 per la editorial Blackie Books. La voluntat d’un nen per salvar al seu pare el portarà a pujar fins la lluna i baixar fins el fons del mar en busca de la salut que li cal.

 

La lluna d'en Joan

Jo les volia, 1984 Editorial Destino. La Roser te unes trenes llargues i gruixudes, de color de l’or vell, que s’acaven amb dos tirabuixons arrissats i que li arriben gairebé fins a la cintura. Són el que més li agrada d’ella, i la fan sentir en possessió d’alguna cosa que no pot tenir ningú més.

Jo les volia

La lluna, la terra i el sol, 1994, editorial Patmos Verlag. La lluna esta contenta, juga pel cel amb les seves amigues les estrelles. La terra la mira des de lluny … està molt trist perquè se sent sola. Quan la lluna s’assabenta del que li passa la vol ajudar i crida l’sol perquè l’ajudi a buscar una solució. La lluna i el sol decideixen que a partir d’ara es quedaran al costat de la seva amiga i li faran companyia per sempre més.

 

La lluna, la terra, i el sol

La croada dels nens 2011 de l’editorial Magenta. El poema del dramaturg i poeta Bertolt Brecht. Una història crua, un retrat demoledor de la guerra y un al.legat per la fraternitat i la pietat humanes.

 

La croada dels nens

 

Si voleu descubrir més sobre aquests llibres i els triats no dubteu en visitar la exposició.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: