Platero i jo

Aquest any, el Salón del Libro Infantil y Juvenil de Madrid celebra la seva 38 edició festejant el centenari de la publicació de Platero y yo, de Juan Ramón Jiménez.

El dia 11 de desembre Platero y yo, obre les seves pàgines de nou dins del recinte del Centro Cultural Conde Duque, per a que tan els més petits com els adults puguin gaudir de la Literatura Infantil i Juvenil.


Dins de les seves pàgines, podeu gaudir d’aquelles activitats que ja estan consolidades com l’entrega dels Premis Lazarillo organitzada per OEPLI o Los abuelos también cuentan.  Quan passeu per les seves pàgines suaus, trobareu els protagonistes d’aquesta edició Diego Arboleda i Xan López Dominguez.

Platero és petit, com la fada Lili que  també hi serà present amb una proposta diferent, en la que els contes i els infants esdevenen protagonistes Juego de cuentos

Passejeu pel Salón del Libro sense oblidar-vos de mirar, tocar, manipular algunes de les 150 obres millors  infantils editades al 2014. Entre les que podeu trobar:

 

Platero y yo, tanca les seves pàgines el dia 4 de gener amb una subasta de “plateros” il.lustrats per diferents guanyadors del Premi Nacional de Ilustració.

Platero es pequeño, peludo, suave; tan blando por fuera, que se diría todo de algodón, que no lleva huesos. Sólo los espejos de azabache de sus ojos son duros cual dos escarabajos de cristal negro, Lo dejo suelto y se va al prado y acaricia tibiamente, rozándolas apenas, las florecillas rosas, celestes y gualdas . . .
_Juan Ramón Jiménez

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: