Propòsits, desitjos i tocs de vareta

L’Any Nou  2019 acaba de començar i amb tan sols tres dies en marxa les xarxes socials estan repletes de “Llistes de desitjos“, “Els meus propòsits per a l’Any 2019”, i un llarg etc.

En canvi, aquí en el Bosc d’Illa Imaginada, tot és relax, tranquil·litat, tot ocorre i tot passa quan ha de passar i no quan alguna persona ho desitja. Perquè per si no ho sabeu els desitjos es compleixen, si, si, es compleixen!, però no sempre en el moment en què s’han demanat.

Com és el moment perfecte perquè es compleixi un desig?. Sento decebre-us però no hi ha moment perfecte. En canvi existeixen una sèrie de circumstàncies excepcionals perquè ocorri com en el solstici d’estiu, i les nits de lluna plena.

Larisa-K

En aquests moments els nostres poders de Fades es tripliquen i fan possible que molts desitjos que s’havien demanat a principis de l’Any Nou es converteixin en realitat.

Quant als propòsits: que si aniré al gimnàs, que si no estaré tan pendent del mòbil, que si deixaré de fumar, que si … de totes les qüestions simples i trivials No ens ocupem les Fades.

El nostre poder màgic ens permet ajudar, reconfortar, acompanyar, jugar, curar … i donar tocs de vareta. Aquest poder especial, és possible gràcies a vosaltres, les persones que habiten la terra tant adults, joves com a nens. Sense vosaltres la màgia no existiria ni tampoc nosaltres: Les Fades.

La màgia es troba a tot arreu, però sobretot quan deixeu lliure al vostre nen interior, us animo que seguiu l’exemple del meu petit Ratonet:

O, quan escolteu històries que us transporten a llocs llunyans, quan en qualsevol moment llegiu algun conte, coneixeu els especials de Qamar?: Caracolas en las nubes

I, cada setmana hi ha un dia, en en el qual Martes de Cuentopublica un conte, per si no heu llegit el d’aquest dimarts:

La màgia us envolta pertot arreu. I, perquè continuï existint tan sols heu de CREURE en nosaltres LES FADES

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: