Rompenubes en Valladolid

Festival Rompenubes

Ilustración de Sonia Sanz Escudero

 

Fa uns anys, vaig tenir el plaer de participar al V Festival Internacional de Rompenubes. Em sentia emocionada, nerviosa, de fet no m’ho podia creure, que fos a participar dins d’un certamen de Literatura Infantil i Juvenil.

Les sorpreses no van trigar en arribar, i van començar al conèixer a Iván el coordinador de tal projecte, una persona molt valenta i una mica “boig” com per atrevir-se a muntar tal esdeveniment. I, a més a més, adonar-me que en aquest Festival el més important NO era si ets conegut per ser contacontes, animador, promotor de la lectura…..sinó per ser TÚ. Es tractava d’un espai per compartir, conèixer diferents professionals i donar de cadascú de nosaltres allò que ens mou, ens omple i ens emociona, rebent a canvi diners?.

Nooooo!, rebent somriures, mirades perplexes del públic, coneixements, trobades, diàlegs de tots els participants i tost això amb el millor somriure de Iván.

Aquella experiència va ocorre fa sis anys, i ara aquest amic, ha decidit llançar-se a una altra aventura de igual o major envergadura. Res més que organitzant el VI Festival Internacional de Rompenubes. I, estareu pensant, ¡va!, si ho va fer una vegada deu saber com va tot. Doncs no!! per que clar, Ivan prefereix els desafiaments i per això ha volgut que es faci a Valladolid!.

Ja, ja se el que esteu dient!, quina sort!!, que bé!!. Doncs us equivoqueu. Ja que a Castilla y León ser contacontes, promotor de la lectura és tot un mèrit i treballar-hi una loteria.

Per aquest motiu i per molts més he pensat que ja que aquesta vegada no podre anar per les dates de quan es realitza, li podria ajudar difonent el Festival, i en això estic.

No sé si teniu plan pels dies 28, 29 y 30 de setembre, però des d’aquí, des de Barcelona, us convido a que.

col.laboreu com professionals de la LIJ,

aneu com a públic,

porteu als vostres fills,

a gaudir d’uns dies al Parque Ambiental PRAE

on les històries rompen las nubes y dejan pasar la luz.

I, si veieu a Iván fer-li un petó de part meva.

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: