setembre: inici de contes

 

Aquest mes de setembre estàa `punt de finalitzar però abans hem tornat de les nostres vacances, i hem començat amb les nostres rutines: tornara a l’escola, matinar per anar a treballar, i clar! ara rescatar de l’armario’ La maleta de la Lili per que s’ompli de contes i històries per escoltar, per compartir, per mirar, per tot el que la nostra ment imagini.

Amb moltes ganes, la meva maleta s’ha omplert de il.lusions i ha retornat el seu viatge cap la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Aquí, aquest dimarts passat van inagurar  la programació de “Contes per Menuts” dirigida a famílies amb fills de 1 a 4 anys.

Com el temps acompanyava la sessió es va realitzar a la terrassa amb una proposta basada en l’obra de Bruno Munari . Cinc petits llibres van ser l’eix de l’activitat visual i tàctil, en la qual les famílies participants juntament amb els seus petits van explorar els jocs dels contes, el material per descobrir imatges i per construir històries; tot això guardat en caixes de colors com els del color dels petits llibres seleccionats: verd, negre, blanc, veig i gris.

 

El Laboratori del I Prelibri

El Laboratori del I Prelibri
La història de Pete el Gat, que encara que fica la pota unes quantes vegades no es dóna per vençut i segueix cantant la seva cançó per tot el seu camí va ser l’escollida per a concloure aquesta proposta mentre el sol ens acompanyava.

El Laboratori del I Prelibri

I !, si voleu més …. Apunteu! en les vostres agendes el dimarts 20 de novembre i el dimarts 11 de desembre a la Sala Infantil amb altres propostes plenes de sorpreses.

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: