Toc toc toc

Toc toc toc

Toc toc,toc, és un àlbum de l’editorial Casterman, editat en tapa dura amb forma de casa que convida als lectors més petits a descobrir que s’amaga darrera de cadascuna de les seves sis portes. Amb la primera porta en color madera amb un pany per obrir-la. Com que no tenim Claus, hem de picar: “Toc, toc, toc” per donar pas a una sèrie d’imatges de roba i complements d’hinvern convidant-nos a vestir-nos per tal de visitar la casa.

La quotidianitat està present a cada una de les seves cinc portes en les que el text i les il.lustracions juntament amb els collages mantenen un equilibri perfecte de color en relació als objetes que es mostren. Els dibuixos apel.len a la imaginació de cada lector per trovar el que està buscant, com la marieta a la porta de la nevera, els ànecs pintats en un bol del tocador …

Toc toc toc 1

Al final de l’excursió ens adonet que no hem trobat a ningú, i de nou, la seva autora Anne Herbauts ens permet jugar amb la imaginació: Serà una casa abandonada?, una casa imaginada?.

Aquesta obertura que presenta el llibre ens dóna peu a pensar que algú hi ha allà per la sèrie d’objetes juntament amb els petits animals trobats en el nostre camí com el gat entre els cabdells de llana que ens fa l’ullet; o el retrat d’un petit ratolí enganxat tan sols amb una xinxeta, resulta tan actiu que sembla cobrar vida en quasevol moment.

Toc toc toc 2

L’última porta amb matisos de fulles acompayada de la melodia “Toc, toc, toc” es trasforma en una finestra oberta amb una mariposa que vola llibre cap a una nova aventura.

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: