Històries de Camins/ Historias de Caminos

La Lili havia decidit emprendre un nou cami per retornar a creure en la màgia. Poc a poc les families arribaben a l’Associació Cultural La Purée amb els seus fills/es. A mesura que l’espai s’omplia la fada es preparava per iniciar les seves històries.

El «Veo, Veo» acompanayat d’unes cançons va fer que tant pares com infants participessin i que la màgia arribés mitjaçant les seves mirades atentes, obertes i dels seus ullls brillants que omplien el cor de la Fada Lili i el meu.
La porta de la fantasia ja estava oberta i amb ella van entrar «¿Qué hace un cocodrilo por la noche?»«Vamos a cazar un oso».  El recorregut del camí es va acabar obrint de nou un «Veo,veo» per compartir les nostres veus amb les cançons del animals que hi sortien.  

La Lili habia decidido emprender un nuevo camino para regresar a creer en la mágia. Poco a poco las familias llegaban a la Asociación Cultural La Purée con sus hijos/as. A medida que el espacio se llenaba el hada se preparaba para iniciar sus historias.

El «Veo, Veo» acompañado de unas canciones hizo que padres y niñ@s participaran y que la magia llegara a través de sus miradas atentas, abiertas y de sus ojos brillantes que llenaban el corazón del Hada Lili y el mio. La puerta de la fantasia ya estava abierta y con ella entraron «¿Qué hace un cocodrilo por la noche?» y «Vamos a cazar un oso». El recorido del camino se acabó abriendo de nuevo un «Veo,veo» para compartir nuestras voces con las canciones de los animales que salían. 

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: