Personatges Fantàstics/ Personajes Fantásticos


Les finestres s’havien tancat quan va aparèixer La Lili al Saló d’actes de l’Ajuntament d’Almaraz de Duero http://ayuntamiento.almarazdeduero.com/. Poc a poc, l’escenari s’obre i
dins d’Un bosc ple de boira sorgeixen ombres de personatges fantàstics que els
infants havien d’endevinar.

Després va arribar Alicia Patapam viatjant a través de diferents contes. Dins del bosc pel
cami la caputxeta vermella intentava confondre als nens i nenes del poble amb Confundiendo Historias. Un conte del revés ens presentava a Ceniciento, que ni tenia madrina ni va perdre la sabata però acaba casant-se amb la noia més maca de la ciutat. I, per finalitzar els personatges de Cuentos Silenciosos ens decobrien un món màgic. Com el bosc ja  coneixien La Lili va demanar a tots els presents que ballessin amb ella i un gran tren va viatjar pel cami del bosc ple de Personatges Fantàstics.

Las ventanas se habían cerrado cuando La Lili apareció en el Salón de actos del Ayuntamiento de Almaraz de Duero http://ayuntamiento.almarazdeduero.com/. Poco a poco, el escenario se abrió y dentro de Un bosc ple de boira surgían sombras de personajes fantásticos que los niños tenían que adivinar.

Después llegó Alicia Patapam viajando a
 través de diferentes cuentos. Dentro del bosque, por el camino la caperucita roja intentaba confundir a los niños y niñas del pueblo con Confundiendo Historias. Un cuento del revés nos presentaba a Ceniciento, que ni tenia madrina ni perdió el zapato pero acaba casándose con la chica más guapa de la ciudad. Y, para terminar, los personajes de Cuentos Silenciosos nos descubrían un mundo mágico. Como el bosque ya lo conocían

La Lili pidió a todos los presentes que bailaran con ella y en un tren grande viajaba por el camino del bosque lleno de Personajes Fantásticos.

 

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: