Pols de Fades/ Polvos de Hades

 Es possible que molts de vosaltres alguna vegade heu vist com petits trossets de raigs diminuts de molts colors cauen sobre el terra i omple tot  com si estiguessin dins d’un  Conte de Fades.Segurament, que quan erau petits, us explicaven històries fantàstiques de dracs, princesses, fades, bruixes,…. i cadascú de nosaltres quan ens anaven a dormir sonmiaben que eren aquell protagonista valent, o a la princessa que l’havien de rescatar, i per que no! aquella bruixa que tenia molt poder.
Tot aquest món vivia dins de nosaltres perque eran capaços de veure Els Pols de Fades. I, dins nostre sentien com aquesta pols es donavan poder per imaginar, volar, sonmiar i creure.
Ara, aquells infants s’han convertit en adults que moltes vegades van corrent tan depressa per la vida que no se’n adonant d’alló fantàstic que està passsant.
D’aquí a no res arribarà a la ciutat de Barcelona un persontage divertit i colorista: El Reï Carnestoltes!!. No sé si us esteu preparant per aquest aconteciment, però us asseguro que la meva Fada Lili ha tret els seus Pols de Fada per l’ocasió.
Pares, mares, tiets, avis…. us convido a que recobreu la vostra Pols de Fada perduda assistin a les pròperes sessions de La maleta de la Lili:
La primera cita la teniu aquest divendres 1 de febrer a l’Asociaicón Cultural La Purée www.facebook.com/LaPuree/info a les 17:45 h.
La segona serà el dissabte 9 de febrer a la Llibreria Horitzons www.llibreriahoritzons.com a les 12h.

Es posible que muchos de vosotros  alguna vez hayaís visto pequeños trozos de rayos diminutos de muchos colores caen sobre la tierra y llenan todo como si estubieramos en un Cuento de Hadas.

Seguramente, que cuando erais pequeños os explicaban historias fantásticas de dragones, princesa, hadas, brujas…y cada uno de nosotros cuando nos íbamos a dormir soñábamos que eramos aquel protagonista valiente, o ,la princesa que la tenian que rescatar, ¡y, perqué no aquella bruja  con poderes.

Todo este mundo vivía dentro de nosotros porque eramos capaces de ver los Polvos de Hadas. y, de nosotros sentíamos como estos polvos nos daban poder para imaginar, volar, soñar y creer.
Ahora, estos niños se han convertido en adultos que muchas veces van corriendo tan deprisa por la vida que no se dan cuenta de aquello fantástico que está pasando.
 De aquí a nada llegará a la ciudad de Barcelona un personaje divertido y colorista:¡ El Carnaval!. No sé si os estáis preparando para este acontecimiento, pero os aseguro que mi Hada Lili ha preparado sus Polvos de Hada para la ocasión.
Padres, madres, tíos, abuelos…. os invito a que recobreis vuestro Polvo de Hada perdido asistiendo a las próximas sesiones de cuentos:
La primera cita la teneis este viernes 1 de Febrero a la Asociación Cultural La Purée www.facebook.com/LaPuree/info a las  17:45 h. 
La segunda será el sábado 9 de Febrero a las 12h en la Libreria Horitzons www.llibreriahoritzons.com

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: