Tallers al Carmel/ Talleres en el Carmelo

 Ahir dissabte dins de la`programació de les Festes del Carmelo, L’Associació
Carmelömanos va organitzar tot un matí ple de diferents tallers pels infants. Al Taller de maquitllatge la Sara i la Laura pintaven les cares de papallones, d’animals, de princeses i protagonites de còmic.
La Maleta de la Lili va realitzar un Taller de Contes pels més petits i tots els infants van poder descobrir quins animals estaven dins del «Veo, veo», com els animals s’ajuden «La lluna està trista» i van anar d’aventura «Vamos a cazar un oso»
Psicografos va tenir molt d’éxit amb el seu Taller de Mandales. Aquí l’Alfons oferia la posibilitat de crear el teu propi mandala, i fer punts de llibres i collarets amb la base dels mandales.

Des de Castellbell de Vilar va venir el Félix, encarregat del Taller de naturalessa. On els infants podien conèixer les característiques dels ocells i veure en directe com es fa una casa niu. 
Ayer sábado dentro de la`programación de las Fiestes del Carmelo, L’Asociación Carmelömanos organizó toda una mañana llena de diferentes talleres para los niños/as. Al Taller de maquillaje la Sara y la Laura pintaban las caras de mariposas, de animales, de princesas y protagonitas del cómic
      La Maleta de la Lili realizó un Taller de Cuentos para los más pequeños y todos los niños pudieron descubrir qué animales estavan dentro del «Veo, veo», como los animales se ayudan «La lluna està trista» y se fueron de aventura «Vamos a cazar un oso»
 
Psicografos va tenir molt d’éxit amb el seu Taller de Mandales. Aquí l’Alfons oferia la posibilitat de crear el teu propi mandala, i fer punts de llibres i collarets amb la base dels mandales.
Desde Castellbell de Vilar vino Félix, que se encargó del Taller de naturaleza. Muchos niños y niñas pudieron conocer las carcterísticas de los pájaros y de ver en directo como se hace una casa nido.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: