Montsserrat Tolosa: el 90% de Trivium

Aquest mes passat he tingut la oportunitat de reunir-me amb una persona molt professional, que porta dins de la seva trajectoria el pes d’una entitat. Ella, és una dona que té les coses clares, que sap on es el seu camí, i molt propera.

La Montserrat Tolosa forma part de l’endrenatge de Trivium gestió cultural, una empressa ubicada a la ciutat de Barcelona.

En aquesta trobada vam parlar de moltes coses, de com ens va, de que estem fent, . . . va ser com quan coneixes a una persona de sempre, amb aquella confiança en que les teves paraules donan pas a més idees, a més pensaments, a voler explicar mil i una coses més.

I, sobre tot, aquesta trobada va ser per saber més de Trivium, a través de la seva mirada particular.A la pàgina web l’encapçalament posa «Trivium gestió cultural activament amb la cultura. Aquesta frasse resum la vostra ideologia? 
Si, la vam estar rodant moltíssim. Entenem la cultura com molt activa i per tan es necessita un moviment constant.

Per tu què és Trivium? Jo diria que ho és tot. El 90% de cada dia passa per Trivium. M’organitzo la vida a partir de la feina.

Quin és l’equip de Trivium?
En aquest moment són dues persones al despatx i els col.laboradors. Els col.laboradors són aquelles persones responsables de que tot funcioni correctament. N’hi ha un a cada ciutat on s’organitza una activitat.

Quina ès la teva funció dins d’aquest equip? Des de quan portes treballant a Trivium?
Em toca estar a tots els fronts, menys la gestió educativa. Trivium, es va fundar fa deu anys, aquest juny farem 15 anys.

Com s’inicia l’empressa i quan comença a funcionar? 
S’inicia perque estava treballent a una empressa que va plegar i es va decidir de continuar fent els projectes que ja portaven.

Promoveu moltes i diferents activitats relacionades amb el foment de la lectura i escritura creativa. Però, quines són els que tenen més  demanades o que en tenen més d’èxit?.
Les de literatura. Hi ha  dues coses: en quant a activitats per suposat que les familiars; en canvi les literaries són les de més èxit.

Una de les vostres activitats són Els dissabte de Conte. Quan s’inicia aquest projecte i perquè?.
Actualment portem setze temporades. Va començar per narradors, una activitat en la que s’explicaven contes com tal. Durant aquests anys ha evolucionat d’una forma molt ampla.
Aquest projecte s’inicia per que va ser el mateix Corte Inglés qui ho va demanar.

A quines ciutats s’està fent, i/o es farà Els dissabtes de Conte?.
Ara mateix a Barcelona i a Tarragona. També ho fèien a Girona i  a Sabadell. Ara per ara no hi ha cap previsió d’ampliar més ciutats, però afegeixo que comencen temporada al Corte Inglés de Diagonal ( Barcelona).

La nostra trobada arriba al seu final, la Montserrat Tolosa, em convida a que passi ha veure un «Dissabte de conte», I, jo us convido a vosaltres també que hi aneu amb els vostres fills, nebots, cosins. . .. Doncs, us asseguro que l’espectacle serà fantàstic!!

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields